Jeg Tenker på...

 

Hola!
Det her blir litt rotete innlegg.  
Jeg skal skrive ned alt jeg tenker på akkurat nå.

1. Jeg tenker på Nicolai. Han skrev at han liker meg, men han skal ikke spørre meg om å bli sammen før etter ferien. For noen dager siden forklarte han hvorfor. Noen så han røyke bong og han ble avhørt av politiet. Jeg kan si litt mer om det en annen gang.

2. Jeg tenker på alle fine øyeblikk i 2013. Jeg tenker på alle triste øyeblikk i 2013. Jeg håper 2014 blir et godt år.

3. Jeg tenker ganske mye på hva jeg trur på. Jeg har kommer fram til at jeg er en blanding av kristen og hindu og litt av min egen rar 'religion' :) Jeg tror at det bare er kroppen vår som dør. Sjelen er evig. Jeg tror også på satan. 

4. Jeg tenker på at jeg er ganske sur i det siste. Jeg tenker mye på hva jeg hater. Jeg har faktisk en liste med folk jeg hater inn i hode mitt. Jeg vurderer å lage et innlegg om det. 

5. Jeg prøver å tenke på fine ting. Mathea og Kristiane. Jeg er heldig som er venn med to så flotte jenter. Nicolai. Nicolai. Nicolai. Nicolai er blii en ganske stor del av livet mitt.

6. Jeg skal bli store søster i slutten av februar. Lurer veldig på hvordan lillesøstera min vil bli. 

7. Jeg tenker på at hvis jeg ikke hadde spurt Dawid om hvoradan musikk han liker så hadde jeg aldri begynt å høre på Rock.

8. Oh nana what's my name. Oh nana what's my name. Hey boy I..... nananana

9. Jeg tenker på at jeg må begynne å øve til prøver. Jeg blir redd av å tenke at hvis jeg ikke begynner å tenke mer på skole så vill fremtiden min bli litt 'qwhxz'

10. KILL PEOPLE. SMOKE WEED. HAVE SEX.

11. Jeg elsker Arctic Monkeys!!!!!!!!

13. Jeg er litt gretten.

14. Jeg er lei for at jeg ble født i 2000. Jeg skulle ønsket jeg ble født i 1987-1990. Jeg hører på at pappa prater om hva han gjorde når han var ung. Det høres jo bare nydelig ut. I steden for å sitte på pcen var han ute. Med venner. Spilte i et band. Gikk på 100 konserter. Var sikkelig punk type.

15. Har du lagdt merke til at jeg ikke lagde nr. 12 ?? :3

16. Tommel opp for meg som fikk 3- på samfunsfagprøva og 3+ på matteprøva -.-

17. Nå tenker jeg ikke mer.... jeg hører på musikk. Eller jo jeg tenker 'Faen jeg er jo så kuuuul. Hvorfor har ikke andre funnet det ut enda.?'

God Jul
Hva tenker dere på?

Synes dere at jeg er rar? Jeg synes at jeg er rar men jeg vil vite hva dere tenker om det.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

OM MEG

HER SKRIVER DU OM DEG SELV. AT DU LIKER KJEKS ELLER NO.

Kategorier

Arkiv


hits