FORSIDEN TUMBLR DESIGN


De siste dagene har jeg vært veldig sliten. Livet mitt har blitt ganske kjedelig. Jeg sover, står opp, spiser frokost, drar på skolen, gjør lekser, drar på dans, kommer hjem igjen og legger meg. Det gjentar jeg 5 ganger i uka. På lørdag og søndag sitter jeg på sofaen og klager på hvor sliten jeg er mens jeg ser på serier og spiser pærer. (jeg spiser veldig mye pærer i det siste) 

Jeg leser en ganske fin bok. Faen Ta Skjebnen av John Green. Det handler om ei jente som heter Hazel Grace og har lunge kreft. Hazel møter en gutt som heter Augustus, han virker veldig snill. Jeg har kommet til side 217.(Boka er på 337sider)


Jeg må si at jeg er blitt veldig avengi av TUMBLR. Jeg bare greier ikke å slutte å se på alle de fine, kule og ironiske bildene folk legger ut der. Jeg reeblogger nesten alt jeg finner.Jeg heter namastttee, så hvis dere har lyst å se de ironiske og sarkastiske tingene jeg har der så bare trykk deg inn.Aloha, jeg lurer veldig på hva som har skjedd med folk på skolen min. Etter at vi startet på ungdomsskolen ble alle så grisete. Helt ærlig talt De ligger på gulvet og puler over alt. Hva faen har skjedd med dagens ungdom? Jeg og de to venninnene mine er kansje litt kjedelige... ikke litt vi står alltid det samme stedet og er på mobilene, men av og til så preter vi med hverandre mens andre har gruppesex på gulvet. Jeg beklager hvis det innlegge her er litt sånn ubehaglig å lese, men jeg bare må få det ut av hode mitt.

Hwordan har dere det? Går det bra på skolen osv. ?

P R E S E N T A S J O N
Her kan du skrive en liten tekst om deg selv :-))

K A T E G O R I E R
Blogg
Bøker
CLOTHES & SUFF
Fashion
Inspiration
Tanker, musikk og skriverier


A R K I V
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
hits