FORSIDEN TUMBLR TWITTER DESIGN


 

Hola!
Det her blir litt rotete innlegg.  
Jeg skal skrive ned alt jeg tenker på akkurat nå.

1. Jeg tenker på Nicolai. Han skrev at han liker meg, men han skal ikke spørre meg om å bli sammen før etter ferien. For noen dager siden forklarte han hvorfor. Noen så han røyke bong og han ble avhørt av politiet. Jeg kan si litt mer om det en annen gang.

2. Jeg tenker på alle fine øyeblikk i 2013. Jeg tenker på alle triste øyeblikk i 2013. Jeg håper 2014 blir et godt år.

3. Jeg tenker ganske mye på hva jeg trur på. Jeg har kommer fram til at jeg er en blanding av kristen og hindu og litt av min egen rar 'religion' :) Jeg tror at det bare er kroppen vår som dør. Sjelen er evig. Jeg tror også på satan. 

4. Jeg tenker på at jeg er ganske sur i det siste. Jeg tenker mye på hva jeg hater. Jeg har faktisk en liste med folk jeg hater inn i hode mitt. Jeg vurderer å lage et innlegg om det. 

5. Jeg prøver å tenke på fine ting. Mathea og Kristiane. Jeg er heldig som er venn med to så flotte jenter. Nicolai. Nicolai. Nicolai. Nicolai er blii en ganske stor del av livet mitt.

6. Jeg skal bli store søster i slutten av februar. Lurer veldig på hvordan lillesøstera min vil bli. 

7. Jeg tenker på at hvis jeg ikke hadde spurt Dawid om hvoradan musikk han liker så hadde jeg aldri begynt å høre på Rock.

8. Oh nana what's my name. Oh nana what's my name. Hey boy I..... nananana

9. Jeg tenker på at jeg må begynne å øve til prøver. Jeg blir redd av å tenke at hvis jeg ikke begynner å tenke mer på skole så vill fremtiden min bli litt 'qwhxz'

10. KILL PEOPLE. SMOKE WEED. HAVE SEX.

11. Jeg elsker Arctic Monkeys!!!!!!!!

13. Jeg er litt gretten.

14. Jeg er lei for at jeg ble født i 2000. Jeg skulle ønsket jeg ble født i 1987-1990. Jeg hører på at pappa prater om hva han gjorde når han var ung. Det høres jo bare nydelig ut. I steden for å sitte på pcen var han ute. Med venner. Spilte i et band. Gikk på 100 konserter. Var sikkelig punk type.

15. Har du lagdt merke til at jeg ikke lagde nr. 12 ?? :3

16. Tommel opp for meg som fikk 3- på samfunsfagprøva og 3+ på matteprøva -.-

17. Nå tenker jeg ikke mer.... jeg hører på musikk. Eller jo jeg tenker 'Faen jeg er jo så kuuuul. Hvorfor har ikke andre funnet det ut enda.?'

God Jul
Hva tenker dere på?

Synes dere at jeg er rar? Jeg synes at jeg er rar men jeg vil vite hva dere tenker om det.


 
Jeg sitter på senga mi. Som vanlig. Reblogger ting på TUMBLR. Som vanlig. Fryser. Som vanlig. 
Monoton  er ordet som beskriver livet mitt best.
Jeg blir frustrtert av det.
Jeg sitter og venter på at noe uforventa skal skje. Men det skjer ikke en dritt. De siste dagene har jeg vært veldig sliten. Livet mitt har blitt ganske kjedelig. Jeg sover, står opp, spiser frokost, drar på skolen, gjør lekser, drar på dans, kommer hjem igjen og legger meg. Det gjentar jeg 5 ganger i uka. På lørdag og søndag sitter jeg på sofaen og klager på hvor sliten jeg er mens jeg ser på serier og spiser pærer. (jeg spiser veldig mye pærer i det siste) 

Jeg leser en ganske fin bok. Faen Ta Skjebnen av John Green. Det handler om ei jente som heter Hazel Grace og har lunge kreft. Hazel møter en gutt som heter Augustus, han virker veldig snill. Jeg har kommet til side 217.(Boka er på 337sider)


Jeg må si at jeg er blitt veldig avengi av TUMBLR. Jeg bare greier ikke å slutte å se på alle de fine, kule og ironiske bildene folk legger ut der. Jeg reeblogger nesten alt jeg finner.Jeg heter namastttee, så hvis dere har lyst å se de ironiske og sarkastiske tingene jeg har der så bare trykk deg inn.Aloha, jeg lurer veldig på hva som har skjedd med folk på skolen min. Etter at vi startet på ungdomsskolen ble alle så grisete. Helt ærlig talt De ligger på gulvet og puler over alt. Hva faen har skjedd med dagens ungdom? Jeg og de to venninnene mine er kansje litt kjedelige... ikke litt vi står alltid det samme stedet og er på mobilene, men av og til så preter vi med hverandre mens andre har gruppesex på gulvet. Jeg beklager hvis det innlegge her er litt sånn ubehaglig å lese, men jeg bare må få det ut av hode mitt.

Hwordan har dere det? Går det bra på skolen osv. ?
 

Jeg har så mange tanker i hode. Tanker som jeg vil skrive ned på bloggen. Men jeg greier det ikke. Jeg sitter på rommet mitt å tenker på alt mulig. Tankene mine er ganske fine. Når jeg prøver å skrive dem ned på bloggen så greier jeg det plutselig ikke. Jeg blir helt tom for tanker. Jeg greier ikke å formulere setningene mine slik at jeg blir 100% fornøyd. Tankene mine er innestengt inni hode mitt å greier ikke å komme seg ut. Jeg syns det er litt morsåmt og samtidig tragisk. Det er vannskelig å hole tusen tanker inni hode og ikke slippe dem ut. Det sitter inni hode og holder på å eksplodere.
Er jeg rar? 

Beklager. Beklager for at jeg ikke har blogget på så lenge. Vi hadde ikke nett så jeg hadde ikke mulighet til å blogge.
Men nå har vi nett igjen så jeg skal prøve å blogge så mye jeg klarer.

Jeg har tenkt litt de siste dagene. De siste ukene. Jeg var veldig lei meg pga. vi fikk begjæring om tvangssalg, men det er jo egentlig ikke det verste som kunne ha skjedd. 
Det viktigste er jo at jeg har en mor, far, hund og snart bror eller søster (vi for hvite om det er gutt eller jente imorgen). Pappa sier at jeg skal være gla for at jeg ikke er født i Somalia eller noe sånt. Han sier at jeg skal være gla fordi alt kommer til å årdne seg. Derfor er jeg gla nå. Uanstett hva som kommer til å skje. I verstefall må vi flytte. Da finner vi bare et nytt hus og er sikkert veldig lykkelige der.
Jeg prøvet å tenke så postivt jeg kan. Jeg prøver å være lykkelig.  
 

For meg er høst en veldig slapp årstid. Gå med myke, varme, fine strikke gensere. Lese bøker og høre på musikk. Det er vel det eneste jeg pleier å gjøre. 
Siden det regner så mye i høst så leser jeg veldig mye. Jeg lagde en liste med bøker jeg
skal lese.

To kill a mockingbird av Harper Lee
Speak av Laurie Halse Anderson
The truth about forever av Sarah Dessen
Me before you av Jojo Moyes
What I didn't say av Keary Taylor
Kill me softly av Sarah Cross
Himmelen begynner her av Jandy Nelson (igjen)
Thirteen reasons why av Jay Asher
Crank av Ellen Hopkins
If I stay av Gayle Forman
Before I fall av Lauren Oliver
Cut av Patricia McCormick
Before I die av Jenny Downham
By the time you read thil I'll be dead av Julie Anne Petters
The virgin suicides av Jeffery Evgenidcs
Memories of a teenage amnesiac av Gabriella Zevin

Høst. Høst. Høst. Høst
Høst. Høst. Høst. Høst

Høst. Høst. Høst. Høst
Høst. Høst. Høst. Høst

                        ......Høst

 
I går fikk vi en ny gutt i klassen. Siden gutten er ganske kjekk ble de fleste jentene intrssert i han og i løpet av 2 dager har han greid og ha 2 kjærester, en i går og en i dag. DA FUQ tenker jeg ! Hvordan kan man være sammen med noen i en dag ?! Jeg synes det burde være forbudt for sånne dumme folk å ha kjæreste. Ikke misforstå meg men jeg er litt usikker på om jeg skal begynne å le eller gåte når jeg ser sånne barnslige ting.

Hva tenker dere?
 

-We judge peolple 
for judging people
because judging people
is wrong.

 

-I hope one day you find someone who makes flowers grow in even the saddest parts of you.


When I look at you
I see the perfect
person then there's
me, this weird
crazy person with
All these problems
and I don't see how
you chose me
but please. Just Stay.

 

How can you be what's
killing me when you
are what keeps me alive?

 

The people you love
become ghosts inside
of you and like this
you keep them alive.

 

And your heart's against
My chest,
 Your lips pressed to my neck,
I'm falling for your eyes
But they don't know me yet.
With a feeling I'll forget,

I'm in love now.

 

I don't like 

the memories 
because  the tears
come easily,
and once again I break
my promise
to myself for this day

It's a constant battle

A war between
remembering and forgetting.

 

P R E S E N T A S J O N
Heihei! Daria heter jeg:) På bloggen min kommer jeg til å skrive om hverdagen min, dans, og alt som faller meg inn (: Hvis du liker bloggen min så er det bare å legge meg til som venn :) Håper du liker bloggen min.

K A T E G O R I E R
Blogg
Bøker
CLOTHES & SUFF
Fashion
Inspiration
Tanker, musikk og skriverier

A R K I V
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
hits